Zoeken

Zoeken
 
Koers Aannemingen
Rijksweg 198
9423 PE Hoogersmilde


T 0592 43 03 03
F 0592 43 03 04
E info@kks.nl
Kvk 04070553
,
,
,
,
content slider

DurEko-mix® wandelpad in gemeente Kontich


Op zaterdag 16 oktober 2016 werd, tijdens de landelijke dag van de trage weg, het nieuwe DurEko-mix® pad bij het Hessepoelbos in Waarloos feestelijk geopend door Schepen Wim Annaert. DurEko-mix® is een speciaal mengsel van onder andere gerecycled natuursteensplit. Na het aanbrengen en verdichten hardt dit mengsel op een natuurlijke wijze uit tot een stevig en goed begaanbaar pad. Het product is water- en luchtdoorlatend, hierdoor verstoort het de ondergrond niet en hindert het bomen en struiken niet in hun groei.

DurEko-mix® kenmerkt zich door de natuurlijke uitstraling, de sterke toplaag met fijne grijze splitsteentjes aan het oppervlak. Door de korreltjes aan de toplaag wordt het pad niet glad en heeft het een natuurlijke uitstraling. Het is zeer stabiel en ook voor mindervaliden heel goed begaanbaar. De eerste reacties van de gebruikers zijn heel positief!

Reeds in 2015 had Koers in opdracht van de gemeente Kontich in het Hessepoelbos een wandelpad aangelegd van de semi-verharding DurEko-mix® en mede door de goede ervaringen is er vorig jaar gekozen voor een uitbreiding op deze wandelroute.

Het nieuwe DurEko-mix® wandelpad vormt een nieuwe, veilige verbinding tussen de Ferdinant Maesstraat en de Beekboshoek.


Koers DurEko-mix Hessepoelbos Kontich Koers DurEko-mix Hessepoelbos Kontich